Serveis: Sanejament d'organismes nocius.

Eliminació de colònies de tèrmits subterranis segons protocol d’eliminació mitjançant l’ús de Reguladors del Creixement (IGR o RCI) específics per a les espècies de tèrmits subterranis presents en el territori.

Aquests reguladors del creixement són composts que alteren el creixement i desenvolupament en els insectes a través d’inhibidors de la síntesi de la quitina, la proteïna responsable de la formació de la cutícula imprescindible per a produir nous exoesquelets durant la muda.

La interrupció d’aquest procés vital garanteix l’eliminació de les colònies de tèrmits subterranis, responsables de la degradació de la fusta en servei de la construcció.

Control de Plagues (Desinsectació, Desratització i Desinfecció) que prioritza els tractaments ecològics, evitant l’ús de biocides i mantenint una eficàcia totalment garantida en tots els seus tractaments per al control de plagues.

Els ocells urbans constitueixen una amenaça per a la salut pública i per a la conservació del patrimoni històric i artístic.

Les més freqüents són: coloms, tórtores, gavines, estornells, cigonyes, còrvids i pardals, encara que per descomptat existeixen altres espècies emergents que han arribat ocasionalment a les nostres ciutats i s’han adaptat perfectament al no tenir depredadors naturals, la qual cosa els permet desenvolupar-se en gran nombre, com les cotorres argentines.

Postals de Sanite.